Mijn diensten

"Als coach stel ik je prikkelende vragen die je aanzetten om anders naar jezelf te kijken"

Coaching en Burn-out begeleiding Almere

KennismakingsgesprekGratis
1 op 1 e-Coaching 45 minuten: €80 incl. btw
1 op 1 Actieve Coaching60 minuten: €90 incl. btw
90 minuten €115 incl. btw
Jouw eigen koers pakket6 sessies van 60 minuten: €450 incl. btw
Voor bedrijven of wanneer uw werkgever betaaldBovengenoemde tarieven excl. btw 
Burn-out preventie en herstel (programma op maat)Prijs op aanvraag
Executive coachingPrijs op aanvraag 

"Als trainer ga ik verder dan inspireren. Ik zorg ervoor dat jij of je team overgaan tot actie en dat ook blijven doen na afloop van de training"

Trainingen en Workshops

Droomtraining; over mindset en doelen stellen4 uur inclusief materialen. Vanaf €450 excl. btw
Werkvermogen; grip op gezondheid en preventieMaatwerk
TeambuildingMaatwerk
Team begeleidingMaatwerk
Management begeleidingMaatwerk

Hoe werkt het?

  • Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd.
  • Bij afzegging binnen 24 uur wordt de afspraak alsnog gefactureerd.
  • Een coachtraject duurt gemiddeld 4 tot 8 gesprekken. U kunt daarom gebruik maken van het “Jouw eigen koers” voordeel pakket. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk.
  • Voor zakelijke klanten gelden andere tarieven, neem voor meer informatie contact op.

Vergoeding kosten

  • Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.
  • Vaak is er binnen je bedrijf budget en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Praat er over met je leidinggevende.
  • Voor zzp-ers is er de mogelijkheid om de kosten van coaching op te voeren als aftrekpost in het kader van bijscholing.
  • Energetische therapie wordt nog niet vergoed door zorgverzekeraars.

Wat anderen zeggen:

Verpleegkundige Kim

Ik ben na het afronden van mijn studie verpleegkunde met Wouter in contact gekomen. In de periode na mijn studie ben ik erg zoekende geweest naar wat mijn doel is, waar ik in wil groeien en waar ik plezier uit haal.

Wouter heeft mij hierin gecoacht. In meerdere coach sessies heb ik inzicht gekregen in wat mij drijft, wat mijn doelen zijn en vooral hoe ik stap voor stap mijn doelen kan bereiken.

Wouter is een enorm prettige gesprekspartner, stelt de juiste vragen en laat je op een creatieve manier aan de slag gaan met gedachten en gevoelens.

Ik heb geleerd om niet alleen te focussen op het einddoel maar juist korte termijn doelen voor mijzelf op te stellen. Dit maakt dat alle stappen bijdragen en je dichter brengen bij jouw uiteindelijke ambities en dromen.  

Ik ben Wouter onwijs dankbaar.

Psycholoog Iris

 In mijn nieuwe baan als basispsycholoog merkte ik al snel dat ik er niet zeker van was of dit wel bij mij paste. Ik had het gevoel dat ik vastliep, ik werd zenuwachtig en wist niet welke stappen ik moest zetten om de juiste richting op te gaan. Tijdens en na ieder gesprek met Wouter voelde ik rust en nieuwe energie om aan de slag te gaan met mijn belemmerende gedachten en gevoelens. Door het stellen van gerichte vragen hielp Wouter mij te focussen op mijn mindset, wat leidde tot een nieuwe stimulerende overtuiging: “Falen bestaat niet, ga aan de slag”. Ik kreeg weer inzicht in mijn ambities, mijn korte en lange termijn doelen en bovenal in wie ik ben en waar ik plezier uit haal. Dankzij Wouter weet ik dat elke stap die ik zet onderdeel is van de weg naar mijn bestemming, ik vaar mijn eigen koers en heb de regie over mijn eigen leven weer teruggekregen.”

Veel gestelde vragen

Samengevat is coaching een effectieve manier om mensen, teams en organisaties, die voor een uitdaging staan vooruit te helpen. 
Door het onderzoeken van gedachten & overtuigingen, het aanleren van nieuwe vaardigheden en het stellen van vragen word je in staat gesteld om zelf je uitdaging te overwinnen.

Soms zijn er uitdagingen waar je zelf niet uitkomt. 
Of je voelt dat je meer potentie hebt dan je nu om kunt zetten in resultaat. 
Net als een sporter een coach heeft om zijn prestaties te verbeteren werkt dat ook voor mensen, teams en organisaties.

Nee, coaching is geen vorm van therapie. 
Wel is het een zeer effectieve manier om je persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen. Doormiddel van het onderzoeken van je gedachten, talenten in kaart te brengen en te oefenen met nieuwe vaardigheden helpt een coach jou doelgericht resultaten te bereiken.

Er is geen “standaard” opleiding om coach te worden. Er zijn vele opleidingen tot coach, toch is het ook veelal ervaring die je een goede coach maakt. 
Voor jou als cliënt is het vooral belangrijk dat je een klik voelt met jouw coach en het gevoel hebt dat hij/zij jou goed kan helpen met het beantwoorden van jouw coachvraag.
Onderzoeken of deze klik er is kan door onderaan deze pagina een verzoek voor een gratis intake gesprek te versturen.

Een counselor is vooral iemand die luistert zonder te oordelen.
Hij helpt zijn cliënt bij het steeds weer bij het teruggaan naar wat het met hem/haar doet om over zijn gevoelens te praten.
Door steeds stil te staan bij de emoties en daar vragen over te stellen ontstaat er een ander perspectief en beleving van de situatie. Een coach biedt net zoals een counselor een luisterend oor, maar in tegenstelling tot een counselor spoort een coach ook aan tot actie. 
Bij coaching ligt de focus op het behalen van succeservaringen, gedragsveranderingen bereiken, gedachten onderzoeken en de omgeving beïnvloeden. 
De doelen die de cliënt wil bereiken worden vastgelegd in een plan.
De coach helpt je bij het nagaan van belemmerende gedachten, vaststellen van kwaliteiten die je al bezit en kunt ontwikkelen en oefent met jou nieuw gedrag.
Zo doe je snel een groot aantal succes ervaringen op die er voor zorgen dat je het daarna zelfstandig kunt.

In ons lichaam zijn energiebanen die geest, lichaam en ziel aan elkaar verbinden.  In deze energiebanen kunnen blokkades ontstaan die onze energiehuishouding verstoren. Al deze energiebanen staan met elkaar in verbinding met elkaar via bepaalde knooppunten, chakra’s genoemd. Als Energetisch therapeut gebruik ik mijn handen om de universele energie te laten stromen in je lichaam en blokkades ongedaan te maken. 

Energetische therapie wordt gezien als een alternatieve geneeswijze omdat het wordt ingezet bij fysieke, mentale en emotionele problemen. Echter wordt het lang niet alleen gebruikt bij gezondheidsklachten het gaat niet alleen om de behandeling maar ook om het vinden van rust en evenwicht.

Klachten als gevolg van overbelasting, na medicijngebruik om afvalstoffen te verwijderen, om spanningen te verminderen, bij vermoeidheid, bij een botbreuk of wondgenezing, chronische pijnen, suikerziekte, brandwonden, gewrichtspijnen, hoofdpijn, migraine en klachten zoals rsi zijn goed te behandelen.

Ook bij emotionele of mentale klachten zoals stress, onrust, twijfels, slaapproblemen, malende gedachten of burn-out geeft een behandeling vaak verbetering en ontstaat er een gevoel van balans en rust.

Daarnaast kan een behandeling verhelderend zijn bij levensvraagstukken of het vastzitten in belemmerende patronen. Dit zijn uiteraard maar enkele voorbeelden van klachten waar goede resultaten van bekend zijn.

De werkzaamheid is afhankelijk van de oorzaak en de duur van de klachten. Een lang bestaande klacht heeft vaak wat meer tijd of behandelingen nodig om te kunnen verbeteren of te genezen.

 

Gratis kennismaking

Vul je gegevens in en ik neem contact met jou op om samen te kijken wat het beste bij jou en jouw eigen koers past.

Het snelst ben ik bereikbaar via telefoon of whatsapp op 0629606226