30 minuten Total Body behandeling + gratis afstandsbehandeling. Nu €27 i.p.v. €44

Maak meteen een afspraak

Telefonisch of per Whatsapp

Energetische therapie

Wat is dat dan?

Metafysisch gezien is alles energie en trilling, ook wij. Vanuit deze universele energie is alles aan elkaar verbonden. 
Naast dat dit resulteert in de wet van de aantrekkingskracht, waarbij visualisatie en doelen stellen je op datgene wat jij wil bereiken afstemt en zorgt dat je dit manifesteert, stroomt deze energie door ons.

Zowel uit de Japanse en Chinese filosofie leren we dat er energiebanen zijn in ons lichaam die geest, lichaam en ziel aan elkaar verbinden. Denk hierbij aan accupunctuur en shiatsu. In deze energiebanen kunnen blokkades ontstaan die onze energiehuishouding verstoren. Al deze energiebanen staan in verbinding met elkaar via bepaalde knooppunten, chakra’s genoemd. Als Energetisch therapeut gebruik ik mijn handen om de universele energie te laten stromen in je lichaam en blokkades ongedaan te maken. 

Wat voor effect heeft het?

Het is vooral een positieve en ontspannende ervaring. Het gaat hierbij niet zozeer om behandeling, zoals genezen, maar om een manier van leven om rust en evenwicht te vinden. Een behandeling is dus ook geschikt voor iemand die niet ziek is maar rust en ontspanning zoekt.  

Meestal moet je na een behandeling meer naar het toilet en andere effecten zoals hierboven kunnen een tijdje aanhouden. De meeste mensen zijn na een behandeling veel rustiger, slapen beter en voelen zich opgelucht.

De behandeling kan helpen om vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen. Het is in geen enkel geval bedoeld om gebruikelijke geneeskunde te vervangen. Wel om aan te vullen en te ondersteunen.

Waarom ben ik dit gaan doen?

Als burn-out specialist zie ik dat veel mensen moeilijk kunnen ontspannen, veel onrust ervaren en veel piekeren. Ze brengen heel veel tijd door in hun hoofd om het maar zo te zeggen. Uiteraard ondersteun ik ze bij het vinden maar ontspanning en rust door bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen, mindfulness en andere technieken. 

Omdat dit zo een wezenlijk onderdeel is van de begeleiding die ik geef en de klachten die mijn cliënten ervaren verdiep ik mij steeds meer in de achterliggende filosofieën. Tijdens deze ontdekkingsreis heb ik geleerd dat veel van de technieken die ik toepas voortkomen uit eeuwenoude tradities en gebruiken die we in de huidige tijd vooral in de oosterse culturen nog heel veel tegenkomen. Naarmate ik meer gelezen en bestudeerd had zag ik als terugkerend element altijd de universele energie, ook wel chi genoemd, terugkomen. Ook zag ik dingen die mij altijd al boeide ineens verklaard.
Waarom leggen onze ouders toch altijd hun handen op de plek die pijn doet als een kind zich bezeerd?
Waarom ervaren we allemaal aanraking als helend en steunend? 

Ik zag dat de filosofie van Reiki en universele energie mij niet alleen meer kennis gaven die ik kan inzetten om cliënten oefeningen te leren om te ontspannen maar dat ik ook door behandeling deze effecten meteen teweeg kan brengen bij mijn cliënten. Dit heeft zo een waanzinnig aanvullend effect voor iedereen die ik mag begeleiden dat ik nu meerdere opleidingen heb gevolgd en dit nu ook als therapeut kan aanbieden.

De volgende stap is om mij te ontwikkelen tot leraar zodat ik de technieken die ik geleerd heb ook kan overbrengen op anderen. Want naast dat ik anderen kan “behandelen” kan ik ook mezelf behandelen en dat is een cadeautje dat ik iedereen gun!

 

wellness, massage, reiki

Energetische therapie Almere

Wat merk ik er van?

Wat kun je ervaren tijdens een behandeling en welke effecten kan het hebben?

 • Een warm en heerlijk gevoel
 • Tintelingen in je hele lichaam
 • Een ontspannen en rustig gevoel
 • Beter slapen
 • Een grote behoefte om te praten
 • Lawaaierige ingewanden
 • Verdriet, plotse boosheid, vrolijkheid of uitgelatenheid
 • Het tijdig afbreken  en afvoeren van gifstoffen
 • De werking van onze organen wordt gestimuleerd
 • Hormonen komen in evenwicht
 • Ons zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd

Gun jezelf meer rust, energie en balans

Daarom nu deze aanbieding zolang de -R- in de maand zit!

Een helende en ontspannende Reiki behandeling van 30 minuten bij jou thuis gevolgd door een gratis afstandsbehandeling binnen 3 weken (ter waarde van €15) voor maar:

€27 i.p.v. €44

Dus geen gedoe, ik kom naar jou toe!

wellness, massage, reiki

Binnen een straal van 5 km vanaf Almere Stad geen reiskosten. Daarbuiten €0,19ct per km. Exclusief eventuele parkeerkosten

Maak meteen een afspraak

Telefonisch of per Whatsapp